Ring til os Fra kl. 10 på 86 81 50 97

Historien bag restauranterne​

​Kiem og Dau har været selvstændig restaurantør siden d. 26. Juli 1989.

De har siden dag et haft travl, og altid stræbt efter mere.

Da de startede var der kun de to som arbejde. De tog tidligt afsted hjemmefra og kom sent hjem. Deres drøm var gået i opfyldelse. Efter et stykke tid ansatte de en kok, da de havde så travl. Silkeborgs indbyggere tog virkelig godt imod den nye restaurant, det var nyt, interessant og spændene.

I år 1995 åbnede de deres anden restaurant i Aalborg, også en Mongolian Barbecue restaurant. Kiem tog styringen i Silkeborg, mens Dau kørte frem og tilbage fra Silkeborg til Aalborg hver dag.

Efter halvandet år besluttede de sig for at overlade restauranten til Kiems bror, som bosatte sig i Aalborg og kørte den videre i deres ånd. Køreturen blev alligevel lidt for lang, når man havde 4 små børn ved siden af. I 1998 solgte de den helt til Kiems bror.

Imellem tiden havde de åbnet endnu en Mongolian Barbecue Restaurant i Silkeborg, de fandt et lokale på Søndergade i 1997, og åbnede deres tredje restaurant. Dette varede dog kun indtil år 1999.

Det varede dog ikke længe før de fik et tilbud i Viborg, som de ikke kunne modstå, så i år 1999 åbnede de deres fjerde Mongolian Barbecue Restaurant. Den havde de indtil år 2002.

Men alligevel stoppede de ikke her, i år 2003 åbnede de endnu en restaurant i Holstebro. Den styrede Dau helt indtil år 2013.

De lukkede restauranten i Holstebro for kun at koncentrere sig om deres aller første restaurant i Silkeborg

​Hvis man spørger dem nu, så regner de ikke med at skulle åbne flere restauranter. 

De er glade for at arbejde sammen igen, og kun skulle koncentrere sig om deres første restaurant, som snart har 27 års fødselsdag.

Adresse

Christian D. 8's vej 3c

8600 Silkeborg

Kontakt

Telefon fra kl. 10: 86 81 50 97

Åbningstider

Tirsdag - søndag

17:00 - 21:30